Revistă de literatură de science fiction HELION și Club de Anticipație HELION, cel mai important brand românesc de literatură s.f. dar și european, sărbătorește împlinirea a 35 ani de existență

Cel mai important brand al literaturii S.F. din România, Clubul de Anticipație HELION din Timișoara și revista S.F. HELION sărbătoresc al 35-lea an de când s-au înființat.
Scriitorii, acum seniori ai literaturii S.F. care au combătut la ședințele de cenaclu încă din vremea comunismului sau cei care din întreaga țară participau la Convențiile Naționale ale fandomului S.F. românesc privesc cu infinită nostalgie la acele vremuri când prin s.f. evadam în lumi astrale, cu mult mai bune decât realitatea.
Trebuie să-i mulțumim președintelui Clubului HELION, scriitorului și profesorului Cornel Secu fără de care poate cea mai fascinantă mișcare literară din România nu ar fi existat. Maestre Cornel Secu, pentru noi ești nemuritor, te avem în inimile noastre și știi că timpul este o noțiune arbitrară inventată de om pentru a-și justifica unele neputințe, timpul de fapt nici nu există. Uneori, unii dintre noi, suntem condamnați la eternitate. 

LA MULTI ANI HELION !



(postat de Marian Ghervan Gogoașe)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Scrieți comentariul aici