Schimb de cărți în luna februarie alături de Andreea Chebac





Schimb de Carti Februarie

Editia Schimb de Carti Bucuresti din luna februarie va avea loc dumnica, 28 februarie, de la ora 15:00, la ceainaria La Un Ceai (Str. Luigi Cazzavillan nr. 25).

Te asteptam cu ceai, prajituri si chef de vorba: Ce carti ai citit de la ultima noastra intalnire? Ce carti ai vrea sa citesti? Ficare vine cu propriile recomandari si cu totii plecam acasa cu liste extinse de lectura :).

Intrarea este libera.

Schimbul nu este definitv si nici obligatoriu (daca vrei doar sa ne cunosti, poti participa fara sa aduci carti ;) ).

Mai multe detalii pe bookblog.ro. Da join pe evenimentul nostru de pe Facebook si ne vedem Duminica!

Schimb de Carti este un proiect bookblog.ro care se desfasoara de sase ani in Bucuresti si in alte orase din tara (Galati, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Oradea  si Suceava). Acest proiect sustine lectura printr-o serie de intalniri lunare in cadrul carora cititorii pot face schimb de carti intre ei si pot discuta, intr-un cadru cat mai liber si cat mai putin rigid, despre carti, autori sau edituri. Intrarea este libera si oricine poate participa.
Schimb de Carti este un proiect in continua dezvoltare, asa incat cei care doresc sa aduca intalnirile Schimb de Carti in orasul lor pot trimite un e-mail la adresa andreea@bookblog.ro pentru mai multe detalii.


--
Andreea Chebac
Project Manager
chebac.andreea@gmail.com
andreea@bookblog.ro

 0741.145.951

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Scrieți comentariul aici